АСИСТИРАНО ЖИВЕЕЊЕ

АСИСТИРАНО ЖИВЕЕЊЕ

АСИСТИРАНО ЖИВЕЕЊЕ

Опцијата за живеење со помош во нашиот дом за стари лица, или асистираното живеење е дизајнирана за возрасни луѓе на кои им е потребна нега.
Овој начин на живеење им дава на нашите станари безгрижен живот, бидејќи нивните обврски се наша комплетна грижа.
За Вас, преку асистираното живеење, обезбедуваме да ја добивате Вашата дневна здравствена нега под директен надзор на медицински и помошен персонал. Целосно ја одржуваме Вашата хигиена, и обезбедуваме за Вас посебна исхрана согласно насоките на медицинскиот персонал и нашите нутриционисти која по потреба ќе биде донесена во Вашиот апартман. Истовремено ние Ви организираме транспорт до здравствената ординација, како и услуги за рехабилитација во самиот дом.
Нашите станари ја имаат на располагање потребната нега со вклучен 24 часовен надзор, со цел да излеземе во пресрет и исполнување на сите Ваши животни потреби.

За да ја погледнете скицата и распоредот на апартманите притиснете ја иконата:

Hanters Life Апартмани


Asistirano ziveenje Hanters Life