Услуги

Hanters Life
НЕЗАВИСНО ЖИВЕЕЊЕ
НЕЗАВИСНО ЖИВЕЕЊЕ

Посебно дизајниран за независни повозрасни лица, ние знаеме дека нашите резиденти сакаат да уживаат во нивното пензионирање, со посебна грижа за...

Повеќе
Hanters Life
АСИСТИРАНО ЖИВЕЕЊЕ
АСИСТИРАНО ЖИВЕЕЊЕ

Опцијата за живеење со помош, или асистираното живеење е дизајнирана за возрасни луѓе на кои им е потребна нега.

Повеќе
Hanters Life
ЗДРАВСТВЕНИ УСЛУГИ
ЗДРАВСТВЕНИ УСЛУГИ

Професионалците на Hanters Life - дом за стари лица користат тимски пристап за здравје, нега и благосостојба на резидентите што имаат потреба од краткорочна или...

Повеќе
Hanters Life
ИСХРАНА
ИСХРАНА

Опцијата за Живеење со здравствена нега и грижа на Hanters Life - дом за живот се води според медицински модел кој бара од резидентите кои се веќе примени да..

Повеќе