• Старечки дом | Дом за стари лица | Дом за стари

  Хантерс Живот
  Дом за стари лица  Добредојдовте во HANTERS LIFE- ДОМ ЗА
  ЗДРАВ И ДОЛГ ЖИВОТ НА СТАРИ ЛИЦА.
  Нашата мисија е да обезбедиме топол и пријатен дом за
  Вас и да се посветиме на Вашето здравје,
  задоволство и долговечност.

 • Старечки дом | Дом за стари лица | Дом за стари

  Хантерс Живот
  Дом за стари лица  Животот е секогаш убав.
  Почувствувајте го целосно,
  удобно сместени во Вашиот нов луксузен дом,
  опколени со убава природа, чист воздух и беспрекорна грижа.

Услуги кои ги нудиме


НЕЗАВИСНО ЖИВЕЕЊЕ

Посебно дизајниран за независни повозрасни лица, ние знаеме дека нашите резиденти сакаат да уживаат во нивното пензионирање, со посебна грижа за...

АСИСТИРАНО ЖИВЕЕЊЕ

Опцијата за живеење со помош, или асистираното живеење е дизајнирана за возрасни луѓе на кои им е потребна нега.

ЗДРАВСТВЕНИ УСЛУГИ

Професионалците на Hanters Life - дом за стари лица користат тимски пристап за здравје, нега и благосостојба на резидентите што имаат потреба од краткорочна или...

ИСХРАНА

Опцијата за Живеење со здравствена нега и грижа на Hanters Life - дом за живот се води според медицински модел кој бара од резидентите кои се веќе примени да..

Имате прашања?
Сакате да побарате понуда?