Совети

Hanters Life
Најмалите во посета на Hanters Life - дом за долг живот на стари лица
  • 21.10.2019

По повод Светскиот ден на старите лица – 1 октомври, во нашиот дом присуствуваа голем број на дечиња со цел да им го разубаваат денот на нашите станари. Празникот го одбележавме со еден милион насмевки, среќни детски лица, забавни активности, дружење и многу позитивна енергија. Погледнете дел од оваа весела и инспиративна атмосфера.